Totul pentru om.

Tecnoplas, urmarind indeaproape ultimile dezvoltari tehnologice, informatiile precum si experientele din lume din acest domeniu, acorda consumatorilor aporturi importante, in acelasi timp ofera oamenilor tineri noi posibilitati pentru angajare in campul de lucru.

Tecnoplas, prin politica pe care o porta cu mare sensibilitate si constiinta de raspundere in productiile si investitiile sale, iar in consideratie "intii respectul fata de om", respectul fata de antura si mediul inconjurator.

Telul de baza a politicii de productie a Tecnoplas'ului este de a elimina dependenta de sector, si de a preintampina dorintele si necesitatile ivite la toate nivelele de productie, de la productia de profile la nivelul sectorului pana la cel produse secundare.

Tecnoplas, in afara faptului ca prin detaliile originale ale proiectelor de usi si ferestre PVC prezinta alternative si sortimente nenumarate, considera o datorie de a oferii servicii complete de la producator la consumator prin alternative multiple de laminatie si culori.

Tecnoplas, pe langa calitatea si avantajele tehnologice a standardurilor de productie, traieste mandria de a se pregati in sectiile de Cercetare si Dezvoltare pentru conditiile de viitor, cu sentimentul de incredere si credinta in succes.

Tecnoplas, crede ca oamenii au dreptul intotdeauna la cel mai bun, cel mai frumos si cel mai perfect.